Skip to content
+45 28 93 60 51 helle@boeggildhave.dk

Erhvervsrengøring

Søger du et rengøringsselskab med brede kompetencer inden for erhvervsrengøring? Hos Bøggild Rengøring har vi mere end 20 års erfaring med kontorrengøring.

Erhvervsrengøring er en vigtig del af at skabe et sundt arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Rene lokaler har indflydelse på medarbejdernes trivsel, og de bidrager til bedre helbred og arbejdsglæde. Samtidig sikrer rengøringen, at din virksomhed er præsentabel for nuværende og potentielle kunder, og dermed deres indtryk af din virksomhed.

Hvis du vil have pæne og præsentable kontorer, er ordentlig rengøring essentielt.

Har du brug for erhvervsrengøring i Kalundborg og omegn, tilbyder Bøggild Rengøring alt fra let daglig rengøring på små kontorer til omfattende rengøring i industrien. Alt vores arbejde udføres af vores erfarne medarbejdere, som alle er uddannet inden for deres felt. Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring og ved lige, hvad vi skal gøre, for at få dine lokaler til at fremstå pæne og indbydende for både kunder og ansatte.

Som tilkøb til vores erhvervsrengøring tilbyder vi bl.a. planteservice.

Vi starter altid samarbejdet med en hovedrengøring – det gør dig mere tilfreds med samarbejdet og det gør vores arbejde med at overholde vores standarder lettere.

362,- ekskl. moms pr. time

Kontakt os og få et tilbud

Granlyvænget 14,
4400 Kalundborg

Telefon:
28 93 60 51

E-mail:
helle@boeggildhave.dk

Back To Top